Vad händer på Codebet?

Vi älskar att dela med oss av vår story, utmaningar och lärdomar.

Kodnörd? Då söker vi dig!

Kodnörd? Då söker vi dig!

Just nu är det många som önskar mer kod av oss därför behöver vi bli flera!

Mediehusene Midtjylland boostar sin utveckling med Codebet

Mediehusene Midtjylland boostar sin utveckling med Codebet

Det har varit en lång och kärleksfull relation mellan Codebet och Mediehusene Midtjylland och 2024 är inget annorlunda.

Ny partner! Cherry Spelglädje

Ny partner! Cherry Spelglädje

En ny aktör inom den svenska iGaming-branschen har valt att samarbeta med Codebet för deras kommande onlineprojekt. Det visar på förtroende för Codebets expertis och förväntas stärka aktörens position på marknaden.

Vår nya kostym

Vår nya kostym

Det har suttit långt inne, men äntligen har vi lyckats ro i land en uppdaterad webb. Ny men ändå inte. Vi behåller vår logga, vår befintliga identitet och kompletterar den egentligen bara med form, färg och uttryck som ännu bättre representerar oss och vårt fokus på kod och teknikutveckling.

Äntligen praktik

Äntligen praktik

Äntligen händer det. I höst plockar vi in vår första praktikant. En oslipad diamant med en stor dos nyfikenhet och vilja att lära sig yrket. Vi är grymt taggade att välkomna en praktikant till goaCodebet att dela kärleken till kod med oss.

Sex månader

Sex månader

Första halvåret blev drömmigt bra med all-time-high på all-time-high. Det är med största ödmjukhet vi tackar för förtroendet vi får om och om igen från våra kunder. Av prognosen att döma så kommer vi nog hålla oss duktigt sysselsatta även i höst!

Vi söker projektledare

Vi söker projektledare

Vill du vara med och driva affären framåt? Vi befinner oss i en spännande tillväxtfas där vi växer starkt med våra kunder. Nu behöver vi stärka upp med en projektledare som tar lead i att driva projekten framåt, men även tar rollen att identifiera och konvertera nya affärsmöjligheter.

Hej igen! Vi söker en utvecklare.

Hej igen! Vi söker en utvecklare.

Nu är det minst sagt fullt ös i kodfabriken. Variationen är stor, vi är efterfrågade och behöver därför växa ytterligare och är på jakt efter en riktigt duktig utvecklare som älskar Wordpress, Laravel och PHP. Har du dessutom känsla och intresse för design är det ett stort plus.

Första kvartalet - 2021

Första kvartalet - 2021

Vi summerar första kvartalet 2021 som ytterligare ett annorlunda kvartal, men mycket kod har kodats och många kunder har flyttat fram sina positioner ytterligare. Vi gör all time high och längtar efter att dela skärmfria dagliga skratt.

Nyhet! Tidningen Näringslivet

Nyhet! Tidningen Näringslivet

Idag lanserade Svenskt Näringsliv den nya sajten Tidningen Näringsliv - tn.se! Grym sajt med nyheter och fördjupningar inom allt som rör företagande, ekonomi, arbetsmarknad och näringspolitik. Vi är stolta att vara en del av Svenskt Näringslivs satsning!

Att sitta är det nya röka

Att sitta är det nya röka

Är sitta det nya röka? Oavsett är det onödigt att alltid välja sitta när det finns så många bra alternativ. Och variationen är det viktiga för att undvika statiskt skadande arbete när vi väljer att sitta framför datorn varje dag.

Ibland önskar vi att vår kod märktes lite mer.

Ibland önskar vi att vår kod märktes lite mer.

Saker som inte kräver ett direkt resultat kan systemet få sköta själv i bakgrunden. Och sekunderna vi sparar kan vi använda till roligare och bättre saker och vi slösar inte på vårt tålamod i onödan.

Vi söker en frontend-utvecklare

Vi söker en frontend-utvecklare

Nu söker vi en frontend-utvecklare som delar vår kärlek till redig kod och vill vara med att forma skönaste arbetsplatsen! Är du den härliga personlighet och nya kunskapen till vårt team?

Att knäcka mångfaldskoden

Att knäcka mångfaldskoden

Bakom ettor och nollor finns ett yrke i behov av mångfald för att hitta nya perspektiv och synvinklar och leverera de bästa digitala upplevelserna till våra kunder. Varje litet steg är ett steg mot att knäcka mångfaldskoden.

Vi bygger relationer

Vi bygger relationer

Hitta din tech-partner och rusta för framtiden. Digital utveckling är en kärnkompetens och kryper allt närmare kärnan i allt fler branscher och verksamheter. Då vill du kunna agera mer snabbfotat och flexibelt inför olika möjligheter som dyker upp.