June 29, 2021 - 2 minuters lästid

Sex månader

För varje månad detta år har det bara gått fortare och fortare. Januari började jättestarkt och knappt hann vi stänga månaden innan det var dags för nästa och rekordkvartalet var snart ett faktum. Sen kom april och maj satte rekord och nu har vi precis stängt juni och kan bara konstatera att vi har momentum.

Av årets första sex månader har vi slagit månads-all-time-high fyra gånger om och aldrig tidigare har vi gjort ett så starkt och jämnt halvår. Det är vi stolta över.  

Det sker inte av sig självt. Det finns en tanke bakom, det finns en tydlig plan och vision med det vi gör, men framförallt finns det 10 duktiga, engagerade och dedikerade utvecklare som varje dag levererar för att hjälpa kunderna framåt. De är vår motor. Men utan kunderna hade de så klart inte haft några spännande utmaningar att bita tag i - tack till kunderna som dagligen utmanar oss att tänka nytt, tänka om, tänka smart, testa ny teknik och ibland röra oss utanför boxen. Det är med största ödmjukhet vi tackar för förtroendet vi får om och om igen från våra kunder <3.  

Att vi växer som vi gör är just för att vi har förmånen att få växa tillsammans med våra kunder. Vi har kunder som ger förtroende och vi vill tro att vi levererar tillit eftersom de väljer att komma tillbaka. Vårt Customer Lifetime Value har ökat drastiskt och prognosen framåt ser ljus ut.  

Det känns alltid skönt att stänga första halvåret med så positiva siffror som vi nu gör - semestern känns extra välförtjänt! Men det är klart att det också har varit ett halvår som inneburit en hel del utmaningar. Vi har tappat personer som ligger oss nära i hjärtat. Det är alltid tufft. Sen har vi trots fina uppdrag och affärer som pågått också hanterat en pandemi som sätter ribban för hur vi kan jobba.

Våren har bjudit på mycket och när vi tittar i kalendern inför hösten så finns det mycket att hugga tag i. Många återkommande kunder, men också nya spännande relationer och projekt att utveckla och förvalta. Och nya kollegor att välkomna till team Codebet. Och praktikanter!  Vi kommer nog hålla oss sysselsatta även i höst.

Med det önskar vi en riktigt härlig säker sommar! Och även om vi så smått börjar gå på semester så stänger vi inte kontoret. Vi finns tillgängliga för förfrågningar om det är just under semestern ni kommer på den där supersmarta digitala idén, appen som kommer ta er produkt till nästa nivå eller webben som bara förtjänar att bli till.  

Varma hälsningar
Martin, Sebastian, Kim, Robert, Simon, Rasmus, Henrik, Jens, Mårten, Dhana och Hanna.  

Skriven av Hanna Hägg

Drivs av klok kreativitet med kund i fokus. Passionerat nyfiken att förstå dig, din affär och nästa steg. Och att dela skratt.