Kodnördar - kolla hit!

På Codebet är vi ett härligt gäng med högt i tak och nära till skratt. Vi älskar kod och jobbar stenhårt för att tillsammans skapa skönaste arbetsplatsen.

Vi söker alltid goa nördiga talanger som vill joina vårt team. Skicka din spontanansökan till jobb@codebet.se.

Vi söker just nu en frontend-utvecklare!

Vem är du? Du känner igen t.ex. Javascript, Swift, React Git, PHP, Flutter, Go, Lambda, AWS m.m. Men huvudsaken är att du delar vår omåttliga hunger för riktigt bra kod.

Din roll Som utvecklare på Codebet blir du en del av ett team med andra duktiga utvecklare. Vi jobbar med de senaste och bästa teknikerna och drivs av viljan att ständigt utvecklas och ha kul. Du får ett stort ansvar och fantastiska möjligheter att vara med att driva utvecklingsprocessen och komma med nya idéer. Kan du dessutom tänka lite utanför boxen, är driven, strukturerad och målinriktad lovar vi att du kommer trivas riktigt bra i vårt team.

Du kommer jobba med externa kundprojekt större delen av arbetstiden men också få tid att lära dig nya ramverk och tekniker.

Vi erbjuder dig En vardag som präglas av korta beslutsvägar och självstyre möjlighet till fortsatt personlig utveckling vara en del av ett team som ständigt utvecklas.

Skicka din ansökan till jobb@codebet.se

För mer information, tveka inte hör av dig till:
Martin Sköld
073 - 506 65 21
martin@codebet.se

Codebet logo