Ansök lite så där spontant


Är du utvecklare? Välkommen med en spontanansökan.
Vi är alltid på jakt efter de rätta och riktigt duktiga kodarna.

Ibland önskar vi att vår kod märktes lite mer. Men faktum är att riktigt bra kod inte gör så mycket väsen av sig. Det är lite som domaren i en fotbollsmatch. En bra domare märker man inte så mycket av. Han eller hon får spelet att flyta på utan avbrott, så du kan fokusera på upplevelsen. En dålig domare blir snart huvudpersonen till allas frustration.

Så är det med kod också.  
Och då finns det inga genvägar. Då måste man få tag i kod som programmerats av en äkta nörd. Det är nämligen bara den äkta nörden som lagt ner den tid och energi som krävs för att lära sig programmera kod som inte bara är funktionell utan som också har ett rent objektivt skönhetsvärde.

Vi söker alltid efter de genuint passionerade kodarna
som är nyfikna och hungriga på att utvecklas och hänga med i de senaste teknikerna. Förmodligen har du redan en del erfarenhet - frontend, backend, e-handelslösningar och/eller integrationer. Vi tror att du är stark och vill fortsätta utvecklas inom React, JS eller PHP och är sugen på att utmana dig, bredda och djupa dina kunskaper för att leverera riktigt bra kod - kod som inte märks. Vi jobbar med de senaste och bästa teknikerna i det dagliga arbetet och även den bästa tekniken för att skapa samhörighet och närvaro oavsett om du sitter på kontoret eller remote.

Här är några av de tekniker vi gillar att jobba med!

Javascript, React, Vue, Node, PHP, Typescript, Lua, Flutter...

Hos oss jobbar du ibland själv i projekt, ibland i konstellationer, men är alltid en del av ett team och det är tillsammans vi levererar till våra kunder. Vi utvecklar, supportar, reviewar, testar och stöttar varandra. Du kommer till största del jobba med externa kunder där vi har etablerade varaktiga relationer som en outhouse tech-partner. Du kommer också jobba med uppdrag som vi ännu inte vet att vi kommer få. Lika mycket som du är utvecklare hos oss är du också co-utvecklare av skönaste arbetsplatsen - en plats vi samskapar för att bjuda in till lekfullhet och kreativitet, men också ge förutsättningar att fokusera och leverera bra hantverk. Vi tror på de dagliga skratten och lekfullheten och hittar varje vecka på aktiviteter och interna utmaningar - allt från ai-katter till isbad. Med andra ord - det är högt i tak och nära till skratt.

Vi har full affärstransparens och kommunicerar intensivt och mäter löpande medarbetarnöjdhet. Allt för att säkerställa att vi känner oss engagerade, inspirerade och nöjda. Vår vardag präglas av korta beslutsvägar, självstyre, möjlighet till fortsatt personlig utveckling och att vara en del av ett team som ständigt utvecklas. Du får med andra ord stort förtroende och befogenhet att ta ansvar och fantastiska möjligheter att vara med att driva utvecklingsprocessen och komma med nya idéer. Kan du dessutom tänka lite utanför boxen, är motiverad, strukturerad och målinriktad lovar vi att du kommer trivas riktigt bra i vårt team.

Låter detta som du och som något för dig?  
Välkommen med en spontanansökan till jobb@codebet.se  
Är du nyfiken att kika in i vårt dagliga arbetet, få en skön känsla för oss och hur vi tänker så delar vi med oss på @codebet_se på Instagram.