June 10, 2024 - 2 minuters lästid

Kodnörd? Då söker vi dig!

Ibland önskar vi att vår kod märktes lite mer. Men faktum är att riktigt bra kod inte gör så mycket väsen av sig. Det är lite som domaren i en fotbollsmatch. En bra domare märker man inte så mycket av. Han eller hon får spelet att flyta på utan avbrott, så du kan fokusera på upplevelsen. En dålig domare blir snart huvudpersonen till allas frustration.

Just nu är det många som önskar mer av just kod som inte märks så därför behöver vi bli flera!

Just nu söker vi en utvecklare som är javascript nörd som älskar att skapa digitala mästerverk med moderna front-end-ramverk som React och Vue m.fl. Erfarenhet av apputveckling i Flutter, react native osv är meriterande men inget måste.

Du jobbar ibland själv i projekt, ibland i konstellationer, men är alltid en del av ett team och det är tillsammans vi levererar till våra kunder. Vi utvecklar, supportar, reviewar, testar och stöttar varandra. Du kommer till största del jobba med externa kunder där vi har etablerade varaktiga relationer som en outhouse tech-partner. Du kommer också jobba med uppdrag som vi ännu inte vet att vi kommer få. Lika mycket som du är utvecklare hos oss är du också co-utvecklare av skönaste arbetsplatsen - en plats vi samskapar för att bjuda in till lekfullhet och kreativitet, men också ge förutsättningar att fokusera och leverera bra hantverk.

Vi jobbar med de senaste och bästa teknikerna i det dagliga arbetet och även den bästa tekniken för att skapa samhörighet och närvaro oavsett om du sitter på kontoret eller remote. Vi tror på de dagliga skratten och lekfullheten och hittar varje vecka på aktiviteter och interna utmaningar - allt från ai-katter till isbad. Med andra ord - det är högt i tak och nära till skratt.

Vi har full affärstransparens och kommunicerar intensivt och mäter löpande medarbetarnöjdhet. Allt för att säkerställa att vi känner oss engagerade, inspirerade och nöjda. Vår vardag präglas av korta beslutsvägar, självstyre, möjlighet till fortsatt personlig utveckling och att vara en del av ett team som ständigt utvecklas. Du får med andra ord stort förtroende och befogenhet att ta ansvar och fantastiska möjligheter att vara med att driva utvecklingsprocessen och komma med nya idéer. Kan du dessutom tänka lite utanför boxen, är motiverad, strukturerad och målinriktad lovar vi att du kommer trivas riktigt bra i vårt team.

Har du tekniska funderingar ringer du Sebastian070-221 18 32
För övriga frågor och funderingar kontakta Martin073 - 506 65 21

Eller skicka din ansökan direkt till jobb@codebet.se
Se till att skicka med bra referensjobb och Github!  

Vi går igenom ansökningarna löpande och letar rätt person - när vi vet så vet vi!  Så skynda att höra av dig om du tror du är rätt.  

Skriven av Martin Sköld

Brinner för all sorts utveckling, affär och/eller i kod. Digitalt är hygienfaktor!