June 15, 2021 - 1 minuts lästid

Äntligen praktik

Vi har många gånger diskuterat och funderat. Tänkt och tyckt, men aldrig riktigt kommit till skott. Men plötsligt händer det. Nu händer det.

Vi har tagit fram ett upplägg som funkar för oss och som på ett bra sätt visar och lotsar nyfikna talanger att introduceras till kod och utveckling.    

En praktikperiod med möjlighet att lära av de bästa och få en bra bild av hur arbetsflöde och processer ser ut. En praktikperiod som inte ställer krav på formell kompetens utan fokuserar på viljan och drivet att utvecklas. Och intresset att testa nya tekniker och språk. Vi har vår första praktikant på ingång och vi kunde inte vara mer taggade.

En oslipad diamant tror vi. Albin har gymnasieutbildning inom teknik och stort intresse som handlar om att på egen hand utmana och utbilda sig inom kod och olika tekniker. Och få in en fot på en arbetsplats för att kunna visa vad han går för (utan det formella yrkesbeviset). Den drivkraften tror vi på!  

Vad har han redan gemensamt med oss? Kärlek till kod och viljan att bli en duktig utvecklare. Så hjärtligt välkommen att hänga med på den spännande utvecklingen i höst!  


Är du som Albin nyfiken på att testa dina kunskaper och utvecklas inom kod?  
Brinner du och har talang och den genuina viljan att bli en duktig utvecklare?  

Eller är du en grym utvecklare redo att ta dig an nya utmaningar och bidra med kompetens och kunskap från tidigare arbetsplatser?  

Vi är alltid på jakt efter de rätta profilerna och utvecklarna - tveka inte att ta en första förutsättningslös kontakt --> jobb@codebet.se eller 0480-26001  

Skriven av Hanna Hägg

Drivs av klok kreativitet med kund i fokus. Passionerat nyfiken att förstå dig, din affär och nästa steg. Och att dela skratt.