March 24, 2021 - 2 minuters lästid

Vi söker en frontend-utvecklare

Ibland önskar vi att vår kod märktes lite mer. Men faktum är att riktigt bra kod inte gör så mycket väsen av sig. Det är lite som domaren i en fotbollsmatch. En bra domare märker man inte så mycket av. Han eller hon får spelet att flyta på utan avbrott, så du kan fokusera på upplevelsen. En dålig domare blir snart huvudpersonen till allas frustration.

Nu söker vi en frontend-utvecklare som delar vår kärlek till redig kod och vill vara med att forma skönaste arbetsplatsen!

Som utvecklare på Codebet gillar du att jobba i React och förmodligen några andra tekniker, kanske JS, PHP, Swift, Flutter, Go, Lambda eller AWS.., men framförallt är du nyfiken och hungrig på att bredda och djupa dina kunskaper för att leverera riktigt bra kod - kod som inte märks.

Du jobbar ibland själv i projekt, ibland i konstellationer, men är alltid en del av ett team och det är tillsammans vi levererar till våra kunder. Vi utvecklar, supportar, reviewar, testar och stöttar varandra. Du kommer till största del jobba med externa kunder där vi har etablerade varaktiga relationer som en outhouse tech-partner. Du kommer också jobba med uppdrag som vi ännu inte vet att vi kommer få. Lika mycket som du är utvecklare hos oss är du också co-utvecklare av skönaste arbetsplatsen - en plats vi samskapar för att bjuda in till lekfullhet och kreativitet, men också ge förutsättningar att fokusera och leverera bra hantverk.

Vi jobbar med de senaste och bästa teknikerna i det dagliga arbetet och även den bästa tekniken för att skapa samhörighet och närvaro oavsett om du sitter på kontoret eller remote.Vi tror på de dagliga skratten och lekfullheten och hittar varje vecka på aktiviteter och interna utmaningar - allt från ai-katter till isbad. Med andra ord - det är högt i tak och nära till skratt.

Vi har full affärstransparens och kommunicerar intensivt och mäter löpande medarbetarnöjdhet. Allt för att säkerställa att vi känner oss engagerade, inspirerade och nöjda. Vår vardag präglas av korta beslutsvägar, självstyre, möjlighet till fortsatt personlig utveckling och att vara en del av ett team som ständigt utvecklas. Du får med andra ord stort förtroende och befogenhet att ta ansvar och fantastiska möjligheter att vara med att driva utvecklingsprocessen och komma med nya idéer. Kan du dessutom tänka lite utanför boxen, är motiverad, strukturerad och målinriktad lovar vi att du kommer trivas riktigt bra i vårt team.

Vi ser fram emot att välkomna en ny härlig personlighet och mer kunskap till vårt team. Är du nyfiken att kika in i vårt dagliga arbetet, få en skön känsla för oss, hur vi tänker delar vi med oss här https://codebet.se/stories

Har du tekniska funderingar riger du
Sebastian på 070-221 18 32
För övriga frågor och funderingar
Hanna på 070-572 81 03

Eller skicka din ansökan direkt till jobb@codebet.se

Skriven av Hanna Hägg

Drivs av klok kreativitet med kund i fokus. Passionerat nyfiken att förstå dig, din affär och nästa steg. Och att dela skratt.