June 21, 2021 - 2 minuters lästid

Vi söker projektledare

Ibland önskar vi att vår kod märktes lite mer. Men faktum är att riktigt bra kod inte gör så mycket väsen av sig. Det är lite som domaren i en fotbollsmatch. En bra domare märker man inte så mycket av. Han eller hon får spelet att flyta på utan avbrott så du kan fokusera på upplevelsen. En dålig domare blir snart huvudpersonen till allas frustration.

Så är det med kod också.  
Och då finns det inga genvägar. Då måste du få tag på kod som programmerats av en äkta nörd. Det är nämligen bara den äkta nörden som lagt ner den tid och energi som krävs för att lära sig programmera kod som inte bara är funktionell utan som också har ett rent objektivt skönhetsvärde. Det är kärnan i vad vi gör, vad vi är och vad som driver oss. Riktigt bra kod. Kod som inte märks.

Vill du vara med och driva affären framåt?
Vi är ett innovativt ungt bolag som arbetar med en internationell spelplan. Vi befinner oss i en spännande tillväxtfas där vi växer starkt tillsammans med våra kunder. Vi är ett sammansvetsat team av projektledare och utvecklare - några av de starkaste, mest genuint passionerade och hungriga kodarna man kan hitta. Nu behöver vi stärka upp med en projektledare som tar lead i att driva projekten framåt - tar ansvar för att samordna resurser och insatserna för en så smidig kundresa som möjligt. Som projektledare hos oss ansvarar du för ett eget affärsområde med befintliga kundkonton att vårda och utveckla, men tar även rollen att identifiera och konvertera nya affärsmöjligheter.

Vem tror vi att du är?
Vi söker en projektledarprofil med tekniskt intresse och förståelse för kodens kraft och hantverket som trivs att jobba agilt med fokus på kunden. Du har öga för att se möjligheter och kunna paketera det till attraktiva erbjudanden. Sannolikt har du god erfarenhet av projektledning, har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Du är relationsskapande, ansvarstagande och duktig på att engagera och motivera andra. Din spetskompetens ligger förmodligen i att kunna röra dig i det strategiska tänket och snabbt växla till do:er rollen med koll på detaljer och uppföljning.

Vi jobbar med de senaste och bästa teknikerna i det dagliga arbetet och även den bästa tekniken för att skapa samhörighet och närvaro oavsett om du sitter på kontoret eller remote. Lika mycket som du är projektledare hos oss är du också co-utvecklare av skönaste arbetsplatsen - en plats vi samskapar för att bjuda in till lekfullhet och kreativitet, men också ge förutsättningar att fokusera och leverera bra hantverk. Vi tror på de dagliga skratten och lekfullheten och hittar varje vecka på aktiviteter och interna utmaningar - allt från ai-katter till isbad. Med andra ord - det är högt i tak och nära till skratt.

Vi har full affärstransparens och kommunicerar intensivt och mäter löpande medarbetarnöjdhet. Allt för att säkerställa att vi känner oss engagerade, inspirerade och nöjda. Vår vardag präglas av korta beslutsvägar, självstyre, möjlighet till fortsatt personlig utveckling och att vara en del av ett team som ständigt utvecklas. Du får med andra ord stort förtroende och befogenhet att ta ansvar och fantastiska möjligheter att vara med och driva utvecklingsprocessen och hela affären framåt och komma med nya idéer. Kan du dessutom tänka lite utanför boxen, är motiverad, strukturerad och målinriktad lovar vi att du kommer trivas riktigt bra i vårt team.

Låter detta som något för dig?  
Välkommen att skicka din ansökan till jobb@codebet.se
Vid frågor eller funderingar kontakta hanna@codebet.se - 070-572 81 03

Är du nyfiken att kika in vårt dagliga arbete, få en skön känsla för oss och hur vi tänker så delar vi med oss här → https://codebet.se/stories eller @codebet_se på Instagram


Skriven av Hanna Hägg

Drivs av klok kreativitet med kund i fokus. Passionerat nyfiken att förstå dig, din affär och nästa steg. Och att dela skratt.