Vad vi erbjuder

Vi jobbar från idé till färdig produkt, som en boost till ditt utvecklingsteam eller som tech-partner. Vilket upplägg passar dig?

Projektpartner

Bra idéer förtjänar att skina!

Vi leder ditt projekt från idé till digital användarupplevelse. Vi jobbar gärna i projektform där vi förverkligar dina digitala idéer och leder arbetet från behov till användarupplevelse. Vi jobbar nära och integrerat med idégenerering, konceptualitsering, design, användarupplevelse och utveckling för att få fram produkter som användarna älskar att använda.

Boostpartner

Utvecklare förtjänar en boost!

Vi är den boosten till ditt utvecklingsteam. Vi är din partner när du behöver en boost till din utvecklingsavdelning. Vi går in och förstärker och/eller kompletterar där kompetensen inte räcker till. Vi är vana att jobba agilt, teama med ditt team och driva utvecklingsprocessen framåt. Vi tar helhetsgrepp, delar eller blir en add-on.

Startup-partner

Entreprenör med en grym idé?

Sitter du på en grym idé men saknar tech-kompetens? Vi är ett härligt gäng programmerare, designers och affärsutvecklare som brinner för företagande, kod och teknik. Det intresset gör att vi vill vara med och förverkliga bra idéer. Så sitter du på en idé men saknar tech-kompetensen? Kontakta oss för en första pitch!

Sugen på att lära känna oss mer?

Ta en första kontakt här så tar vi en kaffe med snack.