December 29, 2020 - 1 minuts lästid

Vår nya kostym

Det har suttit långt inne, men äntligen har vi lyckats ro i land en uppdaterad webb. Ny men ändå inte. Vi behåller vår logga, vår befintliga identitet och kompletterar den egentligen bara med form, färg och uttryck som ännu bättre representerar oss och vårt fokus på kod och teknikutveckling.

Och som alltid knäckfrågan - hur skiljer vi oss från konkurrenterna?
Inte så mycket rent grafiskt kanske - men vi hoppas vi är tydliga i att kommunicera vår kärlek till kod som inte märks och vad det innebär. Och att det är i personerna vi är som vi skiljer oss mest.

I en teknologisk värld är det människorna som gör skillnad.Och det där med människorna är svårt att förklara i ord. Att berätta exakt vad det är vi gör och är så grymma på. Varför vi är lätta att gilla. Eller förmedla samma känsla som vi vet att vi förmedlar i det fysiska eller i alla fall digi-fysiska mötet - där vår lekfullhet, kreativitet och enkelhet får bättre plats.  
Därför hoppas vi framförallt att vi lyckats förmedla vår breda och djupa kod-kompetens och att det täcker ditt behov så du klickar dig vidare till kontakt, bokar en digital kaffe eller slår en signal. Vi är rätt sköna att prata med.

Välkomment till nya Codebet.se


Skriven av Martin Sköld

Brinner för all sorts utveckling, affär och/eller i kod. Digitalt är hygienfaktor!