April 30, 2021 - 3 minuters lästid

Hej igen! Vi söker en utvecklare.


Ibland önskar vi att vår kod märktes lite mer. Men faktum är att riktigt bra kod inte gör så mycket väsen av sig. Det är lite som domaren i en fotbollsmatch. En bra domare märker man inte så mycket av. Han eller hon får spelet att flyta på utan avbrott, så du kan fokusera på upplevelsen. En dålig domare blir snart huvudpersonen till allas frustration.

Nu söker vi en utvecklare som är grym på Wordpress, Laravel och PHP, delar vår kärlek till redig kod och vill vara med att forma skönaste arbetsplatsen!

Förmodligen har du flera års erfarenhet av Wordpress frontend och backend, kanske erfarenhet av att bygga e-handelslösningar. Du har koll på integrationer och brinner för att leverera tillsammans med ett team av utvecklare.

Vi tror att du vill fortsätta nörda ner dig i wordpress, men är kanske också nyfiken på att utvecklas och bredda din kunskap i React, JS eller Swift som många av våra projekt handlar om. Men framförallt är du nyfiken och hungrig på att hela tiden utmana dig, bredda och djupa dina kunskaper för att leverera riktigt bra kod - kod som inte märks. Har du dessutom känsla för och intresse i design, UI eller UX så är det ett stort plus!

Du jobbar ibland själv i projekt, ibland i konstellationer, men är alltid en del av ett team och det är tillsammans vi levererar till våra kunder. Vi utvecklar, supportar, reviewar, testar och stöttar varandra. Du kommer till största del jobba med externa kunder där vi har etablerade varaktiga relationer som en outhouse tech-partner. Du kommer också jobba med uppdrag som vi ännu inte vet att vi kommer få. Lika mycket som du är utvecklare hos oss är du också co-utvecklare av skönaste arbetsplatsen - en plats vi samskapar för att bjuda in till lekfullhet och kreativitet, men också ge förutsättningar att fokusera och leverera bra hantverk.

Vi jobbar med de senaste och bästa teknikerna i det dagliga arbetet och även den bästa tekniken för att skapa samhörighet och närvaro oavsett om du sitter på kontoret eller remote. Vi tror på de dagliga skratten och lekfullheten och hittar varje vecka på aktiviteter och interna utmaningar - allt från ai-katter till isbad. Med andra ord - det är högt i tak och nära till skratt.

Vi har full affärstransparens och kommunicerar intensivt och mäter löpande medarbetarnöjdhet. Allt för att säkerställa att vi känner oss engagerade, inspirerade och nöjda. Vår vardag präglas av korta beslutsvägar, självstyre, möjlighet till fortsatt personlig utveckling och att vara en del av ett team som ständigt utvecklas. Du får med andra ord stort förtroende och befogenhet att ta ansvar och fantastiska möjligheter att vara med att driva utvecklingsprocessen och komma med nya idéer. Kan du dessutom tänka lite utanför boxen, är motiverad, strukturerad och målinriktad lovar vi att du kommer trivas riktigt bra i vårt team.

Vi ser fram emot att välkomna en ny härlig personlighet och mer kunskap till vårt team. Är du nyfiken att kika in i vårt dagliga arbetet, få en skön känsla för oss och hur vi tänker så delar vi med oss här --> https://codebet.se/stories eller @codebet_se på Instagram.

Har du tekniska funderingar ringer du Sebastian på 070-221 18 32
För övriga frågor och funderingar kontakta Hanna på 070-572 81 03

Eller skicka din ansökan direkt till jobb@codebet.se
Se till att skicka med bra referensjobb och Github!  
Vi går igenom ansökningarna löpande och letar rätt person - när vi vet så vet vi!  Så skynda att höra av dig om du tror du är rätt.  

Skriven av Hanna Hägg

Drivs av klok kreativitet med kund i fokus. Passionerat nyfiken att förstå dig, din affär och nästa steg. Och att dela skratt.