June 10, 2020 - 2 minuters lästid

Nästa destination på vår resa

Codebet har nu några år på nacken och mycket utveckling har skett under dessa år.

Vi har gått från ett par utvecklare som hyrt skrivbord i kontorslokal till att nu sitta i egna fina stora lokaler ute på söder i Kalmar. Och för att inte snacka om mängden kod, oj vad mycket kod som har skrivits, kontrollerats, justerats, paketerats och lanserats genom dessa år. Svårt att ta in ibland.

6 skrivbord i ett konferensrum. Enkelt att starta upp!

Troligtvis är det inte många som vet vår historia, allt mindre varför vi heter Codebet men kort och gott så startades Codebet som en inhousebyrå till Bethard som är ett spännande och uppstickande bettingbolag inom sportvärlden med Zlatan som en av delägarna. Uppdraget var helt enkelt att säkerställa att dess sajter och appar hade en stabil grupp av utvecklare och UX-människor runt omkring sig så man ständigt kunde uppnå alla de höga krav som ställs på ett licenserat spelbolag i Sverige. Så nu förstår ni nog namnet Codebet lite mer också.

Ledningen i Codebet var dock inte nöjda där utan vi vill(e) mer. Så förutom att vi skulle fortsätta att kämpa mot målet att skapa den skönaste arbetsplatsen så tog vi ett beslut våren 2019 att bredda verksamheten. Ta in fler kunder samt jobba med fler uppdrag i andra branscher och nu ett år senare har vi startat upp projekt och partnerskap med flera fina nya vänner, riktigt kul tycker vi!

Men nu är det dags ta nästa steg på utvecklingstrappan och denna gång är det ett stort steg, både organisatoriskt, ekonomiskt och produktmässigt.  Vi vill bredda, mogna och stärka oss utan för den skull släppa lekfullheten och kreativiteten som som är en viktig hörnsten i vårt företag, något som ofta glöms bort när man växer och blir fler. Så här kommer Hanna in i bilden, vår nya affärsutveckling.byrå.ledning.m.m.-chef, helt enkelt utvecklingsguru i allt utom kod. Tillsammans startar vi nu en resa som vi berättar mer om här, läs gärna den och följ oss på vår resa.

Skriven av Martin Sköld

Brinner för all sorts utveckling, affär och/eller i kod. Digitalt är hygienfaktor!

Codebet logo