February 2, 2021 - 1 minuts lästid

jojo has entered the building

2021 kommer med ytterligare en förändring, förbättring, förstärkning, förmån...vi välkomnar nya hyresgäster till Codebet Headquarter. Att vi har en kontorsyta på ca 600 kvadrat har under senaste året, med tanke på Corona, varit en stor förmån. Vi har med enkelhet kunnat hålla gott avstånd till varandra. De som varit på plats. Samtidigt är det kanske inte riktigt försvarbart med så stora lokaler som inte nyttjas fullt. Även om vi växer i stadig takt så dröjer det innan vi rent fysiskt har behov av alla 600 kvadratmeter här på Törnebyvägen 3. Därför tycker vi att det är klokt att dela med oss. Och här finns gott om såväl stjärterum som hjärterum.

Låt oss presentera jojo the agency!  

Josefin och Joanna - två grymma kreativa förmågor som satsat på eget och startat en kreativ byrå. Vad gör en kreativ byrå? De är proffs på är design. Och extra mycket brinner de för att hjälpa startups att sätta den visuella företagsidentiteten, men designar mer än gärna också produkter, webb eller tar fram hela kampanjkoncept.  

"Vi går igång på okonventionella idéer och avskyr klyschor."
Josefin och Joanna - jojo the agency 

Det beskriver jojo bra - två energigivande förmågor som ser det andra inte ser och vågar utmana och tänka nytt. Och vi är glada att de är lika glada som vi att vara en del av gemenskapen här på Törnebyvägen.

Grymma "kollegor", magiskt kaffe och massor av ytor för gutt häng och värmande mys (vi menar, vilka fler kontor har en kamin?). Vi stormtrivs!

Vi kan inte annat än instämma och hör av er till jojo om ni vill ha hjälp att bli lite snyggare och lite roligare i ert uttryck och lingo --> hello@jojotheagency.se  

Skriven av Hanna Hägg

Drivs av klok kreativitet med kund i fokus. Passionerat nyfiken att förstå dig, din affär och nästa steg. Och att dela skratt.