Powering Publishers

Över 3,200 små och stora medie- och publiceringsföretag växer sina affär med Naviga.

Naviga Global erbjuder lösningar för publicering, arkivering och distribution av innehåll till marknadens största mediehus och tidningar med över 250 kunder globalt. Verktyg för att göra vardagen enklare för dem som skapar nyheter och upplevelsen starkare för de som konsumerar dem.

En kund vi är både stolta att ha och älskar att jobba med är Naviga, tidigare Infomaker. Ett internationellt bolag inom den spännande mediabranschen med över 250 kunder och mer än 20 års branscherfarenhet.  

Naviga erbjuder sina kunder lösningar för publicering, arkivering och distribution av innehåll åt marknadens största mediehus och tidningar med syftet att göra vardagen lättare för de som skapar nyheter och upplevelsen starkare för de som konsumerar dem.

Vi jobbar med Naviga löpande i olika projekt, ibland som en boost till deras utvecklingsteam och ibland som en add on där vi hanterar egna projekt. Några av våra senaste uppdrag tillsammans med Naviga har handlat om temautveckling för mediakunder i Danmark och Norge, Lambda Open Content stream-reader som pushar artiklar till en datalake och direkt till nyhetsbrev, utvecklat en plugin för deras produktionsverktyg och gjort en LUA-utveckling för gemensam login-funktion och cache-lösning till ett mediehus med flera anslutna tidningar .  
 
Detta hjälper vi Naviga med:
- Frontend-utveckling
- Everyware(Navigas Frontend-plattform) plugin

Se mer på
navigaglobal.com