Sveriges största sajt om fotbollsövergångar visar upp sitt nya ansikte för världen!

Fotbolltransfers.com är sajten för dig som är ett inbitet fotbollsfan som vill hänga med i sportens senaste nyheter. Fokus ligger på spelarövergångar, men sajten erbjuder mycket mer än så!

“När nördar från olika intressesfärer samarbetar skapas magi!”

Fotbolltransfers.com är sajten för dig som är ett inbitet fotbollsfan som vill hänga med i sportens senaste nyheter. Fokus ligger på spelarövergångar, men sajten erbjuder mycket mer än så! Här hittar du även värdering, statistik om enskilda spelare och klubbar, tabeller och listor för kontraktslösa spelare och mycket annat. En optimal mix av nyheter och information helt enkelt!

Fotbollsnördarna på Fotbolltransfers.com och kodnördarna på Codebet har under vintern 21/22 skapat en ny fräsch hemsida tillsammans! Fokus i arbetet har legat på att efterleva sitens målsättning: Att ”Du som läsare ska lämna varje artikel med känslan att du är uppdaterad… gällande det som sker på transfermarknaden, vare sig det är klara övergångar eller de senaste heta ryktena”. Läsaren möts därför direkt av en överskådlig hemsida där ett smörgårdsbord av artiklar och inlägg ger dig möjligheten att med endast ett knapptryck ta dig till den information som intresserar just dig. Information där den behövs, på ett användarvänligt sätt.

Ett axplock av vad vi hjälpt Fotbolltransfers.com med:
- Förbättrad användarupplevelsen (UX) jämfört med tidigare sida.
- Förbättrad sökmotoroptimering (SEO).
- Sidan är snabbare, klarar mer trafik, och nu anpassad för tablets och mobil.
- Ny, modern kodbas (Next.js - React med dynamisk server side rendering) som minimerar underhåll och underlättar skapandet av ny funktionalitet.

Se mer och testa resultatet på
Fotbolltransfers.com