Sveriges största sajt om transfers inom fotboll

Fotbolltransfers.com är sajten för dig som är ett inbitet fotbollsfan som vill hänga med i sportens senaste nyheter. Fokus ligger på spelarövergångar, men sajten erbjuder mycket mer än så!

“När nördar från olika intressesfärer samarbetar skapas magi!”

Här hittar du även värdering, statistik om enskilda spelare och klubbar, tabeller och listor för kontraktslösa spelare och mycket annat. En optimal mix av nyheter och information helt enkelt!

Fotbollsnördarna på Fotbolltransfers.com och kodnördarna på Codebet har under skapat en fräsch hemsida tillsammans! Fokus i arbetet har legat på att efterleva sitens målsättning: Att ”Du som läsare ska lämna varje artikel med känslan att du är uppdaterad… gällande det som sker på transfermarknaden, vare sig det är klara övergångar eller de senaste heta ryktena”. Läsaren möts därför direkt av en överskådlig hemsida där ett smörgårdsbord av artiklar och inlägg ger dig möjligheten att med endast ett knapptryck ta dig till den information som intresserar just dig. Information där den behövs, på ett användarvänligt sätt.

Användare per vecka

+200 000

Sidvisningar per vecka

+1 500k

Besöksrekord

249 652

"Codebet har hjälpt oss att strukturera om och förnya hela vår setup, både vad gäller kod och servrar, för Fotbolltransfers.com. Det gör att vi nu känner oss väldigt trygga i att kunna hantera framtida tekniska utmaningar men också att vi nu enkelt kan skala upp när vi fortsätter att växa. Det går oerhört snabbt både när det handlar om att lösa problem eller implementera nya funktioner. I slutändan är det människor vi jobbar med och det är det som är styrkan med Codebet, både på utvecklings- och ledningssidan. Kompetenta, effektiva och tillmötesgående. Det här är bara början på ett väldigt långt samarbete."

- Jakob Celik, VD Fotbolltransfers

Vad vi hjälpt fotbolltransfers med

Kod & teknik
- Förbättrad användarupplevelsen (UX, UI) jämfört med tidigare sida.
- Förbättrad sökmotoroptimering (SEO).
- Sidan är snabbare, klarar mer trafik, och nu anpassad för tablets och mobil.
- Ny, modern kodbas (Next.js - React med dynamisk server side rendering) som minimerar underhåll och underlättar skapandet av ny funktionalitet.

Service & förvaltning
- SLA 24/7
- Hosting
- Drift & service där vi sköter regelbundna uppdateringar

Se mer och testa resultatet på
Fotbolltransfers.com