Codebet söker två skickliga utvecklare

Är du en utvecklare med passion och kärlek för kod och vill jobba på en skön arbetsplats med stora globala företag som Zlatans Bethard - då är Codebet ett perfekt jobb för dig!


Vem är du? Du är en person som jobbat en del med utveckling senaste åren och har en stor passion att ständigt lära dig mer och nytt. Kunskap inom Javascript med fokus på React, React Native, Redux och RxJS är meriterande men inget krav.


Din roll Som utvecklare på Codebet blir du en del av ett team med andra duktiga utvecklare. Vi jobbar med de senaste och bästa teknikerna och drivs av viljan att ständigt utvecklas och ha kul. Du får ett stort ansvar och fantastiska möjligheter att vara med att driva utvecklingsprocessen och komma med nya idéer. Kan du dessutom tänka lite utanför boxen, är driven, strukturerad och målinriktad lovar vi att du kommer trivas riktigt bra i vårt team.

Du kommer jobba med externa kundprojekt större delen av arbetstiden men också få tid att lära sig nya ramverk och tekniker.


Vi erbjuder dig En vardag som präglas av korta beslutsvägar och självstyre möjlighet till fortsatt personlig utveckling vara en del av ett team som ständigt utvecklas.


Om Codebet Codebet är ett utvecklingsbolag som jobbar med webb- och apputveckling. Vi är ett härligt, lite spretigt men kreativt team som knackar kod nästan hela dagarna.

Våra olika bakgrunder är en enorm styrka och en av de faktorer som gör oss så bra. Vi värderar alla anställdas olika kompetenser och personligheter otroligt högt och hos oss finns alla möjligheter att utveckla skills och utmana sig själv. Tillsammans ser vi till att allt vi levererar håller precis den höga standard vi vill.

Vi håller till i stora härliga lokaler i Kalmar där vi just nu håller på att forma en grym arbetsplats som är snygg, fräsch och kreativ. Men framförallt rolig!

Ansökan

Kontakta Martin Sköld på martin@codebet.se eller 073 - 506 65 21 för mer information. Ansökan skickas till jobb@codebet.se.