February 2, 2021 - 1 minuts lästid

Vi stärker truppen


Kod är som domaren i en fotbollsmatch. En bra domare tänker man inte så mycket på, men en dålig domare blir snabbt huvudperson till allas frustration.
Så är det med kod också. Och ibland önskar vi att vår kod märktes lite mer, men faktum är att riktigt bra programmering inte gör så mycket väsen av sig.


Vill du ha en sajt eller en applikation som ser bra ut, fungerar över din förväntan och dessutom ger din kund, besökare eller användare den där känslan av inre tillfredställelse man bara kan få när man kommer i kontakt med digitalt hantverk av högsta kvalitet? Ja, i så fall finns det inga genvägar. Då måste du på något sätt få tag i kod som programmerats av en äkta nörd. Det är nämligen bara den äkta nörden som har lagt ner den tid och den energi som krävs för att lära sig programmera kod som inte bara är funktionell utan också har ett rent objektivt skönhetsvärde.

Hos oss på Codebet...

...jobbar några av de absolut främsta och nördigaste programmerarna. De utgör kärnan i ett team där det också ingår duktiga projektledare, interaktionsdesigners och systemtekniker. Det gör att vi kan erbjuda dig digitala lösningar av yppersta kvalitet.  

Under 2021 har vi redan hunnit förstärka truppen ytterligare med tre förmågor, varav två är grymma på kod. Den tredje bidrar mest med lekfullhet.
Säg hej till Edvin, Henrik och Norton!
En bra trio som förstärker vår befintliga nonett.  


Och inom kort förstärker vi ytterligare med en kodnörd och en fyrbent vän.
To be continued...Skriven av Hanna Hägg

Drivs av klok kreativitet med kund i fokus. Passionerat nyfiken att förstå dig, din affär och nästa steg. Och att dela skratt.