September 29, 2020 - 1 minuts lästid

Utmana oss gärna

När det kommer till utveckling och kod så är vi rätt grymma. Vi vill bli utmanade av våra kunder med spännande projekt som tvingar in oss i problemlösning. Utmaningen i sig triggar oss.


Codebet vs. Hatstore
Så blev vi utmanade, dock inte inom kod, men av våra vänner på Hatstore. Har ni hört talas om Hatstore? Ett ledande e-handelsföretag inom headware med en enormt imponerande tillväxtresa från start 2011 till omsättning över 100 miljoner 2020. Ett minst sagt drillat och målinriktat gäng. Självklart antog vi utmaningen!   Utmaningen handlar om FIFA. Här har vi ett hett tema. När FIFA kommer på tal finns det en viss rivalitet mellan Codebet och Hatstore, en rivalitet som successivt har tilltagit fram till turneringsdagen, lördag 26 sep 2020.

Det ryktades att Hatstore gick all in med specialtryckta t-shirts dagen till ära och hela fem startklara lag. Vi lyckades få ihop tre lag och precis innan matchstart kunde man från Codebets ringhörna höra:

"En nörd för alla, alla nördar för en."

Och turneringen var igång.  Det var rivaliteten och vinnarinstinkten till trots, god stämning på Hatstores HQ på Amerikavägen och mellan spel fanns det tid att mingla, prata kod och finslipa sin speltaktik inför nästkommande match. Efter många tuffa matcher och jämnt spel stod två lag i finalen - ett från Codebet och ett från Hatstore...

Segerns sötma

Och ödmjukt men stolt kan vi säga att Codebet var det lite starkare laget denna gång och fick lyfta den åtråvärda pokalen. Och visst känns det alltid lite skönt att vinna över ett så starkt och framgångsrikt gäng som Hatstore - tack för en go match!

Retur-inbjudan kommer, men först ska vi njuta av pokalen och segerns sötma!

Skriven av Robert Ahlberg

Utvecklare på Codebet

Codebet logo