February 12, 2021 - 2 minuters lästid

Redigt virke i de här nördarna.

Vi älskar utmaningar (där kom den igen) och att testa nya tekniker. Det handlar så klart om att vi hela tiden jobbar med att fördjupa kunskapen internt inom språk, ramverk och tekniker, men också att vi jobbar för att bredda oss och fylla på med ny teknik och utmana oss i att stärka oss där vi inte är experter. Än.  

Att våga utmana handlar också om mod. Mod att gå utanför sin komfortzon och mod att testa nya saker. Att kollektivt tänka som Pippi Långstrump.

Det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag helt säkert.  

Idag var en sån dag när vi testade något nytt tillsammans, stretchade vår komfortzon lite och adderade ett nytt sätt att jobba med fokus. Vi tog ett lunchdopp. Dagen till ära -7 grader och strålande sol.  


Att bada i iskallt vatten utlöser en stressreaktion som aktiverar det sympatiska nervsystemet som i sin tur ökar utsöndringen av hormonet noradrenalin. Det ger bland annat en ökad reaktionsförmåga, bättre koncentration och trycker bort negativa känslor. Friskvård på jobbet. Och vad gör man inte för att blir ännu lite mer fokuserad och alert på jobbet?  

Skriven av Hanna Hägg

Drivs av klok kreativitet med kund i fokus. Passionerat nyfiken att förstå dig, din affär och nästa steg. Och att dela skratt.