December 15, 2020 - 1 minuts lästid

Kodnörd?

Ju nördigare programmerare, desto bättre kod säger vi! Nu söker vi ytterligare en skicklig hantverkare inom kodens värld.

Ibland önskar vi att vår kod märktes lite mer. Men sanningen är att riktigt bra programmering inte gör så mycket väsen av sig. Det är lite som med domaren i fotboll. En bra domare tänker man inte på så mycket. Han eller hon får spelet att flyta på utan avbrott, så du kan fokusera på upplevelsen. En dålig domare blir snabbt huvudpersonen. Till allas frustration.

Vem är du? Du känner igen t.ex. Javascript, Swift, React Git, PHP, Flutter, Go, Lambda, AWS m.m. Men huvudsaken är att du delar vår omåttliga hunger för riktigt bra kod.

Känner du dig träffad? Sök på jobb@codebet.se

Din roll Som utvecklare på Codebet blir du en del av ett team med andra duktiga utvecklare. Vi jobbar med de senaste och bästa teknikerna och drivs av viljan att ständigt utvecklas och ha kul. Du får ett stort ansvar och fantastiska möjligheter att vara med att driva utvecklingsprocessen och komma med nya idéer. Kan du dessutom tänka lite utanför boxen, är driven, strukturerad och målinriktad lovar vi att du kommer trivas riktigt bra i vårt team.

Du kommer jobba med externa kundprojekt större delen av arbetstiden men också få tid att lära dig nya ramverk och tekniker.

Vi erbjuder dig En vardag som präglas av korta beslutsvägar och självstyre möjlighet till fortsatt personlig utveckling vara en del av ett team som ständigt utvecklas.

Vill du veta mer?
Vill du snacka tech och arbetskultur får du gärna höra av dig till Robert Ahlberg på robert@codebet.se.

Har du andra frågor får du gärna höra av dig till VDn Martin Sköld på martin@codebet.se eller 073 - 506 65 21.

Ansökan
Skicka din ansökan till jobb@codebet.se

Skriven av Martin Sköld

Brinner för all sorts utveckling, affär och/eller i kod. Digitalt är hygienfaktor!

Codebet logo