June 6, 2020 - 2 minuters lästid

Boost till ditt utvecklingsteam

Ökar ert utvecklingsbehov? Räcker er inhouse utvecklingsavdelning inte till?
Behöver ni komplettera med spetsig utvecklarkompetens? Har ni svårt att rekrytera? Eller vill ni bara fokusera på det ni är bra på och låta någon annan sköta utvecklingen?

Vi gillar att vara er partner in crime!
Stora utvecklar-utmaningar är inget vi räds. Tvärt om. Vi gillar att hugga tag i riktiga problem. I växande tider eller förändrade tider kan utvecklingsavdelningen bli en flaskhals som tyvärr leder till att man missar möjligheter i onödan. Inget bra alternativ. Ett bättre alternativ är att hitta en partner som tar vid där ni inte mäktar med - utmanar er tillbaka - är snabba in i matchen och vana att arbeta remote.

Vi tror själva på det här sättet att arbeta med att växa med efterfrågan istället för att bygga för x10 från början. Låt oss berätta fördelar med vårt upplägg partner:  

Varsågod - 7 bra anledningar:
1. Team - vi är ett team av utvecklare som är vana att arbeta tillsammans. Det gör att de jobbar snabbt, effektivt och harmoniskt från dag 1.
2. Transparens - genom hela utvecklingsprocessen är a och o i vårt sätt att arbeta. I ett partnerskap är vi beroende av varandra och för att driva framåt måste problem identifieras och adresseras direkt. Rak och öppen kommunikation.
3. Fokus - vi utvecklar. Ni fokuserar på er kärnverksamhet.
4. Expertis - vi har en kollektiv expertis som matchas med ert behov. Att anställa en person som innehar all den expertisen är en utopi. Det handlar om år av intresse och konkret utveckling x många personer.
5. Erfarenhet - från många olika projekt och branscher som ger en vana att utmana kreativiteten men också möjlighet att plocka fram best practice utifrån erfarenhet.
6. Tidseffektivt - 100% fokus från dag ett att få fram en MVP. Med den på plats jobbar vi strukturerat, iterativt och konkret utifrån det faktiska.
7. Kostnadseffektivt - du betalar för det du får när du behöver det.    

Några av våra weapons of choice. 

Vi attraherar nördar.
Och sist men inte minst - utvecklare trivs med andra utvecklare. I en miljö där de utmanar varandra, får fokusera på kod och teknik, testa nya tekniker och känna en trygghet i att få vara bara programmerare. Vi satsar stenhårt på att bygga den arbetsplatsen. Ett vardagsrum där den äkta passionerade kodaren trivs. Det gör det lättare för oss att attrahera och rekrytera fler vassa utvecklare. De vassaste.  

Skriven av Hanna Hägg

Drivs av klok kreativitet med kund i fokus. Passionerat nyfiken att förstå dig, din affär och nästa steg. Och att dela skratt.

Codebet logo