Avfallsguide för dig som vill återvinna och återanvända!

Det unga, men etablerade företaget, Active Recycling har en stark tro om att alla kan göra skillnad för att skapa en bättre miljö och påverka det avtryck vi sätter på världen.

Det unga, men etablerade företaget, Active Recycling har en stark tro om att alla kan göra skillnad för att skapa en bättre miljö och påverka det avtryck vi sätter på världen. Genom sina tjänster med active bags, containrar, och plockservice hjälper de kunder att bidra till samhällsnyttan genom att fokusera på insamling, återanvändning och återvinning av material.

Med en sådan mission så var det inget svårt val för Codebet när frågan om samarbete kom!

Tillsammans med Connectmedia tog vi vintern 21/22 fram ett verktyg och komplement till Active recyclings nya hemsida med syfte att göra det lätt och praktiskt för kunden att välja den produkt som passar deras behov bäst. Efter en komplett avfallsguide skapas en offertförfrågan som sedan kan hanteras i det medföljande och skräddarsydda backoffice-systemet. Vi är stolta över att ha tagit del i skapandet av ett verktyg som hjälper både kund och bolag till smarta val och effektiv orderhantering!

Detta hjälpte vi Active Recycling med:
- Backoffice byggt i Laravel
- Offertförfrågan och avfallsguide (frontend) byggd i ReactJS

Se mer och testa resultatet på
activerecycling.se